Mail WTC Knesselare

onze sponsors :

COIFFURE TIMMERMAN Joséphine

Kloosterstraat 16 A

9910 Knesselare

Telefoon:09 3740011

CLUBLOKAAL

CAFE DE SPORTKRING

BIJ JONA EN RONNY

KLOOSTERSTRAAT 5

9910 KNESSELARE

VM Coiffure

 Blekkervijverstraat 11,

9880 Aalter

 09 227 30 58

Schroothandel David Taghon

Vaart Noord 15
9881 Aalter (Belllem)

0473 580 256

http://www.schroothandeldavidtaghon.be

CLUBREGLEMENT 2020

1: Voor het laureaatschap zijn er 3 kredietdagen, U mag niet meer dan 3 verplichte clubritten missen, tijdrit inbegrepen. Verplichte clubritten zijn alle zondagsritten van zondag 1 maart tot en met zondag 27 september en onze organisatie op zaterdag 4 juli.

2: Het dragen van de clubuitrusting ( broek en trui ) is verplicht zo niet telt de rit niet mee voor het laureaatschap alsook voor de geldprijs die wordt uitgedeeld tijdens het kampioenenfeest.

3 : Indien er tijdens het zomerseizoen uitstappen( fietsreis of fietsweekend ) worden georganiseerd door het bestuur dan dient er op zondag deelgenomen te worden aan de voorziene rit.

4 : Uit de laureaten,  zij die maximaal 3 ritten gemist hebben, beslist de tijdrit wie kampioen wordt.

5: Op het einde van het seizoen wordt de tijdrit, ken uw tijd, gereden, die uit de laureaten de kampioen zal aanduiden. ( zie ook 1 en 2 )

6 : Een zondagsclubrit kan vervangen worden door een WBV rit op dezelfde dag wanneer u start voor 11u. (bewijs van de inrichtende club is hier noodzakelijk)

7 : Men dient steeds aanwezig te zijn op het vertrekuur op zondag in clubuitrusting om te scoren, zelfs bij guur weer. De aanwezige bestuursleden beslissen ingeval als de rit doorgaat.

8: Om geldig te zijn moet de rit ten laatste starten één kwartier na het normale vertrekuur.

9: Wij starten altijd aan het clublokaal nadat jullie persoonlijk jullie aanwezigheid op de aanwezigheidslijst hebben afgetekend, indien u voor de rit niet heeft kunnen tekenen dan dient u na de rit binnen te komen in het lokaal om alsnog af te tekenen.

10: Een rit is enkel geldig als hij volledig per fiets gereden wordt of gevolgd door volgwagen van een clublid, uitgezonderd door onherstelbare breuk.

11: Op het einde van de rit is men verplicht om mee te fietsen tot op “ De Plaats “, zo niet worden punten en euro’s niet toegekend.

12: Bij speciale omstandigheden (ongeval, weersomstandigheden, …) kunnen de aanwezige bestuursleden beslissen de rit vroegtijdig te beëindigen.

13: Per gereden zondagsclubrit wordt er 1 euro voor het seizoen 2020 geschonken. Je moet wel minimaal 10 ritten gereden te hebben, maximaal bedrag is 25 euro. Uitbetaling gebeurd op het kampioenenfeest. Jongeren -21 jaar met minimaal 10 ritten hebben in elk geval recht op de waardebon.

14: Om deel te nemen aan de fietsreis dient men lid te zijn van de club en minimaal 5 zondagsritten gereden te hebben voor de afreis.

15: Er is de mogelijkheid om 3 ritten als individueel mee te fietsen om te beslissen om lid te worden. Bij het lidmaatschap dient men de drie aanbevolen wieleruitrustingen aan te kopen: broek, zomertrui en zomerjas.

16: Meehelpen aan een organisatie van WTC Knesselare wordt aanzien als gereden rit.

17: Het dragen van een fietshelm is nog niet verplicht maar wordt ten stelligste aangeraden.

18: Om te kunnen genieten van het leden voordeel van de kostprijs menu tijdens het kampioenenfeest en BBQ op 15/8 moet men lid zijn van onze club en minimaal 5 ritten gereden te hebben op zondag voormiddagritten van de club.

19: Kinderen tot 14j moeten geen lidgeld betalen.

PRIJZEN NIEUWE KLEDIJ 2020.

 

 

KOERSBROEK:  60 EURO

KOERTRUI KORTE MOUWEN: 40 EURO

TRUI LANGE MOUWEN (ZOMERJAS): 45 EURO

LANGE BROEK MET ZEEM: 65 EURO

WINDSTOPPER:  50 EURO

 WINTERJAS:  75 EURO

REGENJAS: 70 EURO

 

Armstukken zwart: 15 euro 

Beenstukken zwart: 20 euro 

 

Voor bestelling kledij : Aldo Van den Neste

                                    Halledreef 23c 

                                    9990 Maldegem  

                                    0478/70.54.29

 

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now